MÃ…NDAG 14:00

Hejsan hejsan! idag är det måndag, och som vanligt på måndagar slutar jag klockan ett, vilket betyder att jag kommer hem ganska tidigt i jämförelse med dom andra dagarna. Inatt sov min lilla pluttis hos mig, och vi hade det super mysigt… med popcorn och filmer och pussipussisar och grejer. Idag ska jag bara vara hemma och plugga på som f*n, och även blogga. Super super, vi hörs snart igen… tänkte göra iordning en god smoothie innan jag drar igång med berget av homeworks!
                           

0

7 Comments

 1. fin du är 😀

  0
 2. vart har du köpt den vita koftan eller vad man ska kalla de?

  0
 3. shit vad fint hår!

  0
 4. du är snygg.

  0
 5. excellent issues altogether, you just gained a new reader. What might you suggest in regards to your publish that you made some days ago? Any positive?

  0
 6. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

  0
 7. I really like your writing style, superb info , thankyou for putting up : D.

  0

Comments are closed for this article!