HEMMA MED AXEL / URSÄKTA

Hej på er! idag är det söndag, ínatt sov jag hos sofie. Natten blev som den blev, vi vandrade genom hela staden med skyhöga klackar efter en tokig kväll.  Nu är jag hemma igen, och jag har axel bredvid mig.. så underbart mysigt. Vi har hyrt massvis med filmer och köpt massor med gottgott. Jag vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering under den här helgen. Men imorgon är det en ny vecka, och allt är som vanligt igen, och detsamma med bloggen.  Jag kör järnet rättare sagt! good.

Nu ska vi möla i oss popcorn här, så hörs vi lite senare gummor och gubbar!

0

6 Comments

 1. Snälla, kan du tala om vartifrån du har köpt ditt guldiga halsband med rundringar på?

  Verkligen tacksam för svar!
  Kram!

  0
 2. gillar din blogg.

  0
 3. söndagar med mys är bäst

  0
 4. You are my aspiration , I own few web logs and occasionally run out from to post .

  0
 5. But a smiling visitor here to share the love (:, btw great layout.

  0

Comments are closed for this article!