SVAR PÃ… TAL: ANGÃ…ENDE KROPPEN

Då tänkte jag göra ett litet inlägg om kroppen, eller ja.. min kropp. Eftersom jag fått lite förfrågningar om jag brukar träna mycket osv… Det här var en bland dom frågor jag fick..

" super bra blogg verkligen och sockersöt är du.
jag har några frågor till dig, kanske låter konstiga. Hur tränar du för att få en så sjukt snygg och "fast" kropp? Jag tänker då på tex, magen, benen, rumpan osv! Du har verkligen en perfekt snygg kropp, just därför undrar jag hihi. Ha en bra dag!
"

Jag svarar: Jag börjar med att tacka så hemskt mycket. Jag tränar dans ca 3 gånger i veckan, där det handlar om mycket styrketräning, teknik, kondition osv. Så det blir ganska mycket styrketräning i veckorna för mig. Men jag har alltid varit ganska liten och smal, så jag har väl kanske lättare för mig att få en tex.. platt/vältränad mage. Benen och rumpan tränar jag mycket när jag dansar, vilket kanske ger svar på din fråga. För mig är det ganska så viktigt med träning, jag känner mig oerhört seg om jag inte tränat på någon vecka.. vilket inte händer ofta att jag inte gör. Armarna är det jag brukar träna minst, eftersom jag inte vill ha muskulösa "manliga" armar. Nu kanske ni tror att jag är en riktig hurtig brud som tränar och tänker på vad jag äter varje dag, men då kan jag då säga att ni förstått heelt och hållet fel, haha. Jag tränar alltså 3 gånger i veckan, och äter det jag tycker om att äta.. inget annat. Hoppas du fick ett någorlunda svar på din fråga iallafall 😉 

                  

0

6 Comments

  1. vilken/vilka danser dansar du? 😀 du har en grymt bra blogg och är jätte fin! 🙂 kram

    0
  2. sjukt snygg kropp har du!

    0
  3. vart har du hittat din fina piercing?:-)
    du är sjukt fin molly!

    0
  4. I like this web blog very much, Its a really nice berth to read and find info . ”Practice, the master of all things.” by Augustus Octavius.

    0
  5. I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

    0
  6. Some genuinely good blog posts on this site, regards for contribution.

    0

Comments are closed for this article!