TE / JAG OCH MISS

Nu ropar pappa att te:t är klart här, jag tänkte dricka min lilla kopp te och sedan gå och lägga mig och kolla på en film.. det får bli Good luck chuck, bara för att jag älskar jessica alba. Vi hörs säkert med några/något till inlägg innan jag somnar, men som sagt.. nu ska jag dricka te.

Jag tänkte även bjuda på en bild som blev knäppt för ett tag sedan. På bilden är det jag och Miss, och ungefär såhär uttråkad var jag idag

0

4 Comments

  1. Hittade nyss din blogg och måste bara säga att du är helt sjukt snygg! Dina kläder och ditt utseende skulle man kunna döda för! Dessutom verkar du vara en urgullig tjej. Kommer absolut fortsätta läsa din blogg. KRAM

    0
  2. What i do not understood is in fact how you’re now not actually much more well-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You understand therefore considerably in the case of this subject, made me in my opinion believe it from a lot of numerous angles. Its like men and women don’t seem to be involved except it’s something to do with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. All the time handle it up!

    0
  3. Very interesting details you have observed , thanks for posting . ”The best time to do a thing is when it can be done.” by William Pickens.

    0

Comments are closed for this article!