GODMORGON PÃ… ER

Jag blev livrädd när jag fick se att det stod om Dataintrånget på Devotes hemsida, usch vilka konstiga människor det finns. Hur kan man komma på någon sådan idé?……  

Hur som helst så vaknade jag precis… har sovit hur skönt som helst. Just nu ligger jag här i sängen och sträcker lite på mig, tänkte snart kila upp och ta mig en  skön dusch och käka lite frulle. Idag är jag ju hemma som ni ser, jag kom fram till igår kväll att det är lika bra att jag är hemma en dag extra, så att jag har chansen att vila upp mig rejält innan jag går till skolan. . Så imorgon är jag nog förmodligen back in track igen, så att säga. We well see! Nu ska jag försöka slita upp mig från sängen här, åh den som är så varm och gosig och skön. Vi hörs senare hörni!

0

5 Comments

 1. vilken tjockis sötis mysig katt du har! 😀

  0
 2. åh vilken mysig katt =)

  0
 3. Very interesting info!Perfect just what I was searching for!

  0
 4. Thanks for helping out, good information. ”Those who restrain desire, do so because theirs is weak enough to be restrained.” by William Blake.

  0
 5. obviously like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the reality nevertheless I will definitely come back again.

  0

Comments are closed for this article!