DAGENS FRÃ…GA(OR)..


DAGENS FRÅGOR…

1. Du har riktigt fina bilder Men ditt hår på denna bilden är helt underbart, har du fixat till de, isåfall hur? Vad använder du för produkter? De ser ut som du bara ahr klivit upp ur sängen och satt upp de i en tofs, å ändå är de så fiiint

2. sminkar du dig när du är sjuk? eller fixar till dig?

Svar 1: På den bilden har jag inte gjort någonting alls. Som du säger har jag bara satt upp håret i en slarvig toffs! Jag brukar oftast bara låta håret vara överhuvudtaget. Tackar tackar!

Svar 2: Jag sminkar mig eller fixar till mig i stortsätt aldrig när jag är hemma och är sjuk, orkar man det? hehe. Nej men ibland kan jag få något ryck och bara vilja fixa till mig lite, men det är inte ofta 🙂 Sen beror det ju givetvis på hur sjuk man är också.

0

6 Comments

 1. men du är ju typ alltid fixad när du är sjuk

  0
 2. picture kanske?

  0
 3. Rattling good information can be found on blog . ”That is true wisdom, to know how to alter one’s mind when occasion demands it.” by Terence.

  0
 4. Very interesting info!Perfect just what I was looking for!

  0
 5. I really appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

  0
 6. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent information being shared freely out there.

  0

Comments are closed for this article!