FRUKOST-TIME

Godmorgon sockersöta ni! nu ligger jag i sängen och myser, sträcker lite på mig innan jag tänkte gå upp och käka frukost. Jag blir hemma idag också. Vi får vi om jag kanske orkar med att gå till skolan imorgon, jag ska iallafall vila ut mig riktigt mycket idag. (det har jag sagt varje dag), men nu ska jag försöka mena allvar, hehe.  Vi hörs snart igen hörni! frukost-time…..

0

6 Comments

 1. snygg blogg!
  kram

  0
 2. söt du är! 🙂

  0
 3. blir ju nästan kär i dig kvinna!

  0
 4. Keep up the excellent piece of work, I read few content on this web site and I conceive that your blog is rattling interesting and contains circles of superb info .

  0
 5. Very interesting topic , thanks for posting . ”Experience a comb life gives you after you lose your hair.” by Judith Stern.

  0
 6. Normally I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite great post.

  0

Comments are closed for this article!