DAGENS FRÃ…GOR


DAGENS FRÅGA(OR)…

1. ditt hår är guuuuld
du har hål i naveln va? jag har funderat på att ta hål jätte länge nu så jag undrar om du kan berätta lite? om när du tog, om det har varit nått problem, bilder på dina smycken osv.
kram!

2. hej jag undrar: tjänar du pengar på din blogg och isåfall hur mycket? Smile

Svar 1:  Tackar tackar! hihi. Jag har haft hål i naveln sedan 4 år tillbaks nu, alltså sen jag gick i sexan. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, men jag  babblar på lite nu bara. Jag gjorde det på en piercing salong i borlänge. Jag tyckte det inte alls gjorde ont, då tycker jag det gör ondare att ta hål i öronen. Det går på en sekund verkligen, man hinner liksom inte tänka. Problemet jag fick var att jag tvättade den för noggrannt och noga så jag fick nästan som en liten "köttklump" alldeles vid hålet, men den gick bort väldigt fort. Tänk på att tvålen du får med dig är väldigt stark och du behöver inte tvätta med den så ofta. Jag tror det är bäst om man bara låter piercingen vara, och spolar den lite med vatten och tar tvålen ibland osv. Jag har bara 3 olika smycken, jo visst kan jag kanske fixa det… om jag hittar dom vill säga :s hehe. Jag är iallafall lika nöjd idag som jag var då när jag tog den, det är så värt, så värt. Lycka till nu tjejen, det kommer gå as bra och det kommer bli grymt snyggt! 

Svar 2: Nej, jag tjänar inte pengar på min blogg ännu!

0

1 Comment

  1. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

    0

Comments are closed for this article!