TIPS-ELI-TIPS

Idag vill jag tipsa er om förmodligen världens bästa lipgloss som kommer från märket Lancóme. Du får hur lena och mjuka läppar som helst, och det sitter kvar i flera timmar. Priset ligger på ungefär 250 kronor. Lipglosset finns i alla tänk bara färger som passar till precis allt. Det finns den lite mer diskreta färgen till den absolut färg-gladaste. Jag vet inte hur många sådana här läppglans vi har hemma i alla olika färger, och dom är verkligen wonderful. Jag lovar!

Världens tips

width=300width=300

0

2 Comments

  1. tack egoina du vet inte hur mykect detta betyder fc3b6r mig. jag har lidit av anorexi i 2 c3a5r nu och det hjc3a4lper verkligen att se dessa hc3a4lsosamma lc3a5r det hjc3a4lper mig att fortsc3a4tta kc3a4mpa. fc3a5 se jag kanske skickar in en bild av mina lc3a5r ocksc3a5

    0
  2. Allt man egenlitgen behöver göra är att sluta är skräp mat och börja röra på sig, man måste hitta en sport som man tycker är kul, jag kör själv på simning, jogging, powerwalk oc gör övningar hemma, gymade även förut också, allt detta älskar jag att göra, så man får pröva sig fram! Det är det som krävs, men för mig så funkade inte det. Hade svårt att sluta med godis osv. Så jag har nyss börjat med Periodisk fasta! Redan andra dagen känner jag mig piggare! Det finns att läsa om det på nätet och det är inget farligt alls! Finns hur många som helst som lever enligt den!

    0

Comments are closed for this article!