INGEN TRÄNING

Nej, ni ser vad det står…. ingen träning ikväll för min del. Jag har alldeles för mycket att göra inom skolan och grejer och det är ju som sagt "skolan som går före alla intressen utanför" . Detta är inte likt mig, att hoppa över en träning pga av annat. Men jag känner att nu inför gymnasiet behövs det tid till mycket inom skolan, så det blir ingen träning ikväll alltså. Sjukt tråkigt, men men! Istället ska jag först fixa iordning lite grejer och sedan blogga resten av kvällen, sounds greatos? Primos.

Ledsen jag blir, jag som var så sugen på att få shejka lös lite grann.

0

4 Comments

 1. hihi du är så söt gumman, jävla snygg du är när du putar magen, miss u

  0
 2. I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

  0
 3. Enjoyed studying this, very good stuff, thanks . ”It is in justice that the ordering of society is centered.” by Aristotle.

  0
 4. Rattling wonderful information can be found on site . ”Compassion for myself is the most powerful healer of them all.” by Theodore Isaac Rubin.

  0

Comments are closed for this article!