SNACKAR I TELEN

Just nu sitter jag och snackar med Lina i telefonen, tänkte snart käka lite. Ville bara säga det att den här veckan kommer jag bo i min pojkväns tjocktröja.. Jag kommer inte träffa honom förens om en hel veckan, vilket känns hur jobbigt som helst. Jag saknar honom redan…. min lilla skitunge! Och därför är det jobbigt att känna att han nu snart befinner sig i grannlandet Finland och ska spela VM i bandy. Jag är så sjukt glad för hans skull, och önskar även att jag kunde stå där i klacken och skrika och hejja på honom. Men tyvärr så går inte det! Så det är bara att hålla ut den här veckan helt enkelt. Men jag önskar min underbara pojkvän all lycka till i världen <3

Nu ska jag dricka lite te med mamma och pappa, hörs snart igen.

0

1 Comment

  1. Fan va söt du är! Tack älskling!

    0

Comments are closed for this article!