FIXAT KLART NAGLARNA

Nu har mamma satt i spolarna i håret, nu är det bara att vänta och vänta och vänta. Har precis fixat till naglarna, Det fick bli fransk manikyr med pärlemor nagerlack utanpå. Just nu känner jag mig en aning rastlös, men ändå stressad.. fråga mig inte varför. Tror jag ska slå ihop en chokladbollssmet och trycka i mig, nu blir nog Axel avis.. hehe skitungen. Vi hörs snart igen,

världens sämsta webcam bild, men ni ser ju på ett ungefär iallafall 😉

0

2 Comments

  1. Enjoyed reading this, very good stuff, regards . ”A man does not die of love or his liver or even of old age he dies of being a man.” by Percival Arland Ussher.

    0
  2. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again!

    0

Comments are closed for this article!