GIVETVIS

Just nu sitter jag här och dunkar Maskinen och chillar på högsta nivå. Påtal om ingenting så fick jag en liten fråga om jag kan lägga ut bilder imorgon på klänningen och hur håret blev och sminket osv innan jag åker, hel-heten liksom. Och ja, givetvis kan jag göra det. Något jag hade tänkt faktiskt 🙂 så imorgon kommer det alltså bilder med allting på, i promise. Nu ska jag koka lite te och lägga mig framför tvn och chilla vidare. hej

0

2 Comments

  1. I believe you have observed some very interesting points , thanks for the post.

    0
  2. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

    0

Comments are closed for this article!