TRÄNING / GODNATT

Hej gullungarna! kom alldeles nyss hem från träningen… tänkte hoppa in i duschen på direkten, Känner mig riktigt ofräsch. Imorgon har jag sovmorgon, och slutar klockan halv två eftersom att jag och marie ska in mot staden för att göra brundusch inför balen som är på fredag. Jag tycker verkligen det ska bli så sjukt roligt. Något att se fram emot! men nu ska jag duscha, vi hörs imorgon som vanligt. Godnatt på er!

Puss

0

5 Comments

 1. Hur mycket kostar en brundusch, och vart gör du den:)?
  Kramis

  0
 2. Är du möjligtvis syskon med rikauteliggare här på devote, för ni har otroliga likheter!

  0
 3. Du och sofie bråkar ju.. Bråkar ni om det där som sofie har skrivit ett inlägg om? Den där killen som hon hade anmält?

  0
 4. I got what you intend, thanks for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. ”Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor.” by Lazarus Long.

  0
 5. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again!

  0

Comments are closed for this article!