SKOLAN

Hej på er! nu sitter jag i skolan och har No. Jag vill först och främst be om ursäkt för min uppdatering dom senaste dagarna, den har varit ur kass. Så förlåt för det, men skolan går ju som sagt i första hand och det har verkligen varit mycket nu. Hoppas ni har förståelse för det. Men imorgon tänkte jag blogga på som sjutton iallafall 🙂 Känns det okej för er?

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs senare. Puss

0

5 Comments

  1. Skulle du kunna tänka dig att skicka iväg ett mess till mig när du kommit hem, så ringer jag på hem telefonen? Behöver prata med dig..

    0
  2. No är skit xD

    0
  3. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thanks, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

    0

Comments are closed for this article!