SPÄNNANDE

Hej på er! just nu sitter jag här framför datorn och klickar runt lite. Dagen hittills har varit väldigt seg. Jag går runt och saknar Axel, och funderar på gymnasieval osv. Ångest kallas det! Just nu vill jag bara åka utomlands och slappna av, det är något jag verkligen skulle behöva. Jag har en konstig stress känsla inom mig som är väldigt jobbig. Snart börjar alla nationellaprov, och gymnasiet ska väljas inom 2 veckor. Det är bara att försöka slappna av och ta dagen som den kommer, eller hur? – ja. Hur som haver så tänkte jag iallafall gå och ta mig en kikare i skafferiet om det finns något smarrigt att stoppa i magen…. chokladkakor såg jag att pappa kom hem med för någon dag sedan. spännande. Vi hörs snart igen 
 

0

1 Comment

  1. vad har du funderat på för gymnasieval?

    0

Comments are closed for this article!