JUST NU: JOHAN FALK

Just nu sitter jag och sandra och masserar varandra och tittar på johan falk med mamma och pappa. Dock tänkte jag försöka gå och lägga mig i tid ikväll om det inte blir så att jag fastnar i filmen allt för mycket så att jag blir sittandes framför tvn till tolv inatt. Den här veckan händer det mycket roliga saker…. dansen börjar och det är bal på fredag, det kommer bli grymt. Imorgon går jag iallafall till skolan som vanligt och sedan åker jag nog direkt in till älsklingen och stannar där tills kvällen, det kommer bli så underbart.. saknar honom så mycket. Men nu tänkte jag kolla på filmen här, hörs kanske senare eller så hörs vi imorgon.

0

2 Comments

  1. vad ska du dansa? 🙂

    0
  2. så sjukt fin! du ser ut som en model. jag har fan inte sett finare, är ditt efternamn svenskt?:) låterinte som det. puss

    0

Comments are closed for this article!