MÃ…NDAG/HOSAXEL

Hej hörni! Nu sitter jag hemma hos axel, vi försöker kirra lite mat innan min buss går hemåt. Jag kommer alltså hem ikväll, och bloggar mer då. Har lite dåligt samvete för att jag ej hunnit blogga någonting alls idag. Men ni vet, skolorna har börjat och man slutar sent på eftermiddagen osv. Men jag försöker blogga så mycket som möjligt sötnosar!

Som sagt, vi hörs senare ikväll. 

 

0

10 Comments

 1. fin blogg du har!
  verkligen (:

  0
 2. hur länge har du bloggat?:)

  0
 3. sötis 😀

  0
 4. fint hår! ge gärna din åsikt om mjukisbyxan på min blogg;)

  0
 5. åh du är super fin!:)

  0
 6. du är nog den sötaste jag har sett på devote, sitter helt chockad över att jag inte har hittat din blogg förut, keep up the good work!!

  0
 7. gud va fint hår och fin blogg!:)

  0
 8. I haven’t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  0
 9. It’s actually a great and useful piece of info. I’m satisfied that you simply shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  0
 10. You are my aspiration, I have few web logs and infrequently run out from brand :). ”He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past.” by George Orwell.

  0

Comments are closed for this article!