DAGENS FRÃ…GOR


DAGENS FRÅGOR…

1.Hej molly, tog åt mig lite av att du sa att det sliter otroligt mycket av att använda plattång o locktång. jag visste redan det men när du skrev det så tog jag väl åt det lite mer ¨
Men iaf, ditt hår är ganska självlockigt va? (inte så mkt men lite)
jag skulle gärna vela ha det lite så här halvlockigt, som du!
Men min fråga är då om det är okej att platta det lite grann efter att man har duchat/badat?
För jag har väldigt självlockigt hår när det blir blött eller fuktigt.
Skulle vara jätte glad över ett svar!
många kramar

2.Hur länge har du bloggat? Wink

Svar: 1. Hej på dig! Det beror ju på alldeles hur ofta du duschar eller badar. Vi säger om du gör det ca 2 gånger i veckan, så är det nog ingen fara om du drar ut lockarna lite med plattången för att få det lite mer åt "swall-hållet". Det gjorde jag själv förut 🙂 Men tänk då på att använda värmeskydd.. ett bra tips på ett som jag brukar använda är från märket Lee Stafford. Lycka till med håret nu tjejen!

Svar: 2. Jag har bloggat i kanske 6 månader, eller mer. Ingen aning faktiskt! har inte hållt räkningen.

0

2 Comments

  1. Utterly indited articles, appreciate it for information. ”You can do very little with faith, but you can do nothing without it.” by Samuel Butler.

    0

Comments are closed for this article!