GODMORGON (?)

Hej bloggen! inatt somnade jag och mina söta vänner klockan sex, eller ja vi somnade rättare sagt klockan sex imorse. Vi vaknade sedan klockan halv tolv av att mina mamma ringde och sa kuckeliku! Just nu känner jag mig som en vandrande spagetti, jag mår INTE bra. Och imorgon börjar den "efterlängtade" skolan… ångesten ligger på max nu. Jag tror jag börjar söndagen med en dusch, det behöver jag…

0

5 Comments

 1. konstig fråga kanske, men vad väger du, och hur lång är du :P?

  0
 2. fin bild 😀

  0
 3. I have recently started a site, the information you offer on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

  0
 4. Only wanna admit that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

  0

Comments are closed for this article!