DAGENS FRÅGA(OR)


DAGENS FRÅGA(OR)..

1. En fråga bara, vem är det som redigerar dina bilder så dära snyggt? är så avensjuk på dig för ditt utseende bilder och allting är så snyggt! du är så snygg molly

2. snygg du är!! hur tar du dina bilder? hur får du dom så vita i bakgrunden? vad fotar du md för kamera? Smile

svar 1: Jag redigerar mina bilder alldeles själv, och jag brukar inte redigera dom så mycket. Inget photoshop om man säger så! Avundsjuk ska du inte vara, du verkar vara hur gullig och trevlig som helst! kramkram

svar 2: Jag börjar med att säga, tack så hemskt mycket. Jag tar mina bilder med en helt vanlig digital kamera, Panasonic Lumix 10 megapixel. Jag knäpper som sagt mot en vit vägg, bus enkelt 🙂

0

2 Comments

  1. jag måste bara säga att din blogg är så sjukt bra! på alla sätt! du skriver så bra saker och så grymt fina bilder! jag tycker din blogg ska vara överst på devote listan. haha. din blogg är iallafall min absoluta favorit 😀

    0
  2. tack för svar!:D

    0

Comments are closed for this article!