SÃ… DÄR JA

duschad och klar, hur skönt som helst. Nu ska jag be mamma borsta ut mitt hår, eftersom jag inte orkar göra det själv 😉 haha. Imorgon får jag träffa axel, han har jag saknat mycket nu… så det kommer bli super bra. Vi ska nog bara mysa, eller så hittar vi på något.. det visar sig. Just nu sitter jag och kollar på det senaste avsnittet av paradise hotel, fick höra av min kära vän att det visst skulle vara ett väldigt intressant avsnitt igår.. haha. Talk to you later!

0

4 Comments

 1. vart kommer det linnet ifrån? sjukt underbar blogg

  0
 2. Some truly nice and utilitarian info on this website, also I believe the design and style holds wonderful features.

  0
 3. You are my intake, I have few blogs and sometimes run out from post :). ”Analyzing humor is like dissecting a frog. Few people are interested and the frog dies of it.” by E. B. White.

  0
 4. Great web site. Lots of useful info here. I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your sweat!

  0

Comments are closed for this article!