DAGENS TIPS FÖR ANSIKTET

Okej då kommer ett "dagens tips", jag vill tipsa om den underbara dagkrämen från Apoliva. Man kan ha den under foundation, eller bara smörja in sig med den. Krämen luktar hur gott som helst, den är alltså "lättparfymerad". Jag brukar använda den under foundation Jag använder den även efter att jag tvättat ansiktet, som tex. på kvällen och morgonen. Jag har hela kitet, Ansiktsvatten, rengöringsmedel och dagkrämen från Apoliva. Alla produkterna är hur bra som helst. Annars brukar jag ju använda Cliniderms rengöringmedel som jag tipsat om förut, men efter att jag fått det här kitet av min moster i julklapp blev jag helt förälskad 🙂 hihi.

Där har ni den

0

3 Comments

  1. jag gör det redan:P haha kikar in här ständigt:D

    0
  2. You have brought up a very wonderful points , regards for the post.

    0
  3. Merely a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding design .

    0

Comments are closed for this article!