DAGENS FRÃ…GA


DAGENS FRÅGA..

"jag har en fråga, hur är det mellan dig och sofie lindqvist eller hur de stavs? ni va ju rätt mycke med varann förut, också dansade ni ju med varann. jag har hört att ni är ovänner. men hur är det egentligen? :)"

SVAR: Min och sofies relation till varandra i nuläget är inte så tight. Varför vill jag inte gå ut med på bloggen, och det tror jag främst inte hon vill. Om jag ska försöka förklara på ett bra sätt utan attt säga för mycket, så kan jag säga att jag blev besviken på henne, hon gjorde något jag inte trodde att bästa vänner gjorde mot varann. Så är det! sedan är det upp till henne om hon försöker göra något åt det eller bara skita i det. That's it! Men nog saknar jag tiden med henne, vi hade ju något speciellt… jag och sofie.

hoppas du fick dig ett någorlunda svar iallafall 🙂

0

3 Comments

  1. mmh, Jag haknar tiden med dej åxå. den vänskapen vi hade var speciell kan man verkligen säga, vi var så lika på något sätt. Och det känns ganska overkligt att det är som det är nu. :/

    0
  2. It is actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

    0
  3. I really enjoy looking at on this internet site , it has got great blog posts. ”Literature is the orchestration of platitudes.” by Thornton.

    0

Comments are closed for this article!