TANKAR

Idag har jag en sådan där dag som jag både är ledsen och glad, man vet inte vad man är riktigt. Jag är glad för att jag har fått varit med Axel nu i två dygn. Han får mig att må bra. Utan han vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag är ledsen för…..? jag vet inte vad. Jag känner mig bara nere.. och jag tror jag vet varför. Jag mår så bra när jag får vara i stockholm, då är jag verkligen glad. Min bästa vän bor där, nästan alla mina möjligheter finns där. Det låter kanske fånigt, men ni som verkligen vet vad ni vill i livet, och har en dröm, och även har en bästa vän långt ifrån er… förstår vad jag menar. När jag kommer tillbaks hit till Falun blir jag bara besviken. Saker och ting känns inte lika roligt, och jag blir inte lika motiverad till dem. Har ni känt så någon gång?
Jag och min bästa vän har sådana planer ihop, vi har så kul tillsammans… jag och Amanda, min kusin.

0

7 Comments

 1. du kan väl flytta till stockholm när du blir äldre?

  0
 2. mmm är ofta i sthlm och träffar mina nära vänner och vi går på stan,festar med kända bloggare,tar kvällspromenader ååh allt kuul, sen kommer man tillbaka till falun ochdå känner man verkligen hur hårt det suger här
  -.-

  0
 3. jag saknar dig enormt mycket molly. Har mycket att fa saga till dig. Glad att jag har dig bade som basta van och kusin.
  du ar best.

  0
 4. You have brought up a very great details , thanks for the post.

  0
 5. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again!

  0
 6. This stopped working tonight!!! BOOOOOOO!!!!

  0
 7. I gotta favorite this website it seems very beneficial very beneficial

  0

Comments are closed for this article!