JULSTÄMNING

Nu har jag precis slagit in dom sista paketen, eller jag hade egentligen bara ett paket att slå in eftersom att sandra slog in resten medans jag bara hann med ett. Nu ligger iallafall alla paket under granen, och det är jul stämning på högsta nivå! Pappa, morfar och farfar sitter klistrade framför tvn, där det är bingolotto. Mamma förbereder det sista grejerna inför den goda maten som ska serveras imorgon, jag och sandra slår in paket, det är jul musik på högsta nivå. Och katterna leker med paket snörerna. Fullt upp hemma hos familjen Rustas med andra ord! Nu ska jag återgå till det mysiga så hörs vi imorgon bitti.

ha det gott mina vänner

0

3 Comments

  1. DÃ¥ var det julafton.
    Den dagen då barnens ögon glittrar av lycka.
    Den dagen då man käkar som en gris.
    Den dagen då man sitter och skrattar ihop.
    Den dagen dÃ¥ alla fÃ¥r ett leende 🙂
    Den stora dagen som man hoppas på snö och blå himmel.
    I år blir vi även överraskade med snö i hela Sverige, den efterlängtade snön.
    Idag ska vi vara glada och tacka för vi får vara med om en till jul.
    Så därför får du min julhälsning, för på jul ska man vara snäll mot sina grannar.
    GOD JUL PÃ… DIG OCH HA EN UNDERBAR DAG 😀

    0
  2. Hej Egoina! Jag har inte alltid varit sc3a5dc3a4r jc3a4ttenc3b6jd med min vikt och krpfosporm och sc3a5. Nc3a4r jag kollade pc3a5 bilderna, och sc3a5g den sista, sc3a5 tc3a4nkte jag sc3a5na lc3a5r vill jag ha! . Sen imorse kollade jag mig i spegeln, och sc3a5g att mina lc3a5r sc3a5g ut nc3a4stan exakt som den tjejens. Idag c3a4r mitt sjc3a4lvfc3b6rtroende pc3a5 topp, jag ser ut som jag ser ut och jag c3a4r nc3b6jd med mig sjc3a4lv! Tack till dig och din fina blogg!

    0
  3. Själv bor jag i stan och har ändå de här i trädgården. Jag blir dock inte glad för de äter upp mina grönsaker, mina rosor, mina tulpaner och mycket annat vackert. Jag älskar mina blommor och blir så ledsen varje gång jag kommer ut och hittar varenda knopp uppäten. Vårpenséer hamnar högt upp för annars blir de uppätna och uppdragna ur krukorna.Jag har faktiskt lärt hunden att jaga bort dem. Nu ska det bli staket. För att hålla hunden inne och rådjuren ute.

    0

Comments are closed for this article!