SÖNDAG

Godmorgon sömntutor! jag vakande precis av att jag kände världens snuskigaste, äckligaste lukt av brun utan sol, usch. Igår efter att jag duschade tänkte jag att jag skulle smörja in med med lite "Dove brun utan sol", för att sedan dagen efter få kliva upp på morgonen och känna sig brun och fräsch. Men det blev tyvärr tvärt om…. jag känner mig bara äcklig och illaluktande. usch, tacka vet jag solbrännan!
Hur som helst, så hör jag att det är ganska många som är intresserade av hur jag bor, bilder, lite historia osv. Ganska ointressant enligt mig, men visst kan jag göra ett inlägg om det 🙂 Det kommer idag. Och även dagens!

vi hörs snart

0

4 Comments

  1. Hur firar du julafton? berätta 😛

    0
  2. åh jag älskar verkligen tin blogg! bara nån skriver nånting så fixar du det, haha! t.ex att lägga in bilder på ditt hus. och så har du så himla mycket fina bilder på dig och skriver så bra saker! och mycket inlägg, det gillar jag! herregud din blogg borde vara på devote topplistan! (L)

    0
  3. You have observed very interesting details! ps decent website.

    0

Comments are closed for this article!