HÄR BOR JAG

1994 beslöt sig mamma och pappa för att vi skulle bygga ett hus. Byggnaden startades och huset blev klart 1995. Mamma var arkitekten. Innan vi byggde huset bodde vi ett rött fint hus med vita knutar bara några 100 meter ifrån vårat nybyggda hus. Vi flyttade ini det nya huset, och jag var bara 1 år gammal, Sandra var 4 år. Det var nu snart 15 år sedan. Hur som helst så bor vi här fortfarande och jag trivs, förutom avståndet från Falun, det tar ca 25 min att åka. Men det funkar ändå!
Vi har sjötomt, och egen liten badstrand. Vi har ca 11 rum i huset, med toalett och badrum osv inräknat. Här kommer lite bilder som jag knäppte lite hastigt och lustigt nu på morgon kvisten…
enjoy

UTVÄNDIGT

INVÄNDIGT

0

3 Comments

  1. sjukt fint hus!! shit. Du bor ju som värsta prinsessan 🙂

    0
  2. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

    0
  3. I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

    0

Comments are closed for this article!