GODMORGON

Godmorgon! idag är det Lördag och jag vaknade nyss, och nu sitter jag här. Tänkte snart stoppa i mig lite frukost, sen får vi se vad som händer resten av dagen. Kanske bara blir hemma, vi får se! Idag tänkte jag lägga ut lite bilder på mitt hus och sådär för er som var intresserade av det. Sen kommer det en Dagens när min kära syster kommit hem med kameran, så det blir på eftermiddagen. Julklappsshoppingen igår gick sådär, jag hittade bara en liten julis åt min pojkvän. Alltså inget till någon annan… Så det får inhandlas nästa vecka helt enkelt. Däremot köpte jag något snyggt till mig själv, inte så förvånanade enligt mig. Det var iallafall en ny bh, så det var ju inte så värst mycket iallafall! men något som är behövligt bara. Så det var ju super bra.

Frukost somsagt

0

1 Comment

  1. vill du lägga upp en bild på bh:n?

    0

Comments are closed for this article!