GODKVÄLL

Nu har jag precis käkat päronglass med mjölkchoklad i, favoriten… något ni vet vid det här laget. Jag är hur rastlös som helst, men det är ändå rätt skönt att kunna känna att man inte har någonting att göra, utan bara kunna ta det lugnt. Jag längtar så mycket tills imorgon kväll, eftersom min älskling kommer hit och nattar då. Jag saknar honom så mycket nu, så det kommer bli så bra, så bra. Får se om vi kanske byter julklappar och grejer då också…. Om det inte blir lite närmre jul så att säga. Imorgon kommer även bilderna som ni blev lovade idag, på mitt hus osv. Sandra kom hem så sent med kameran så det hann bli mörkt ute. Men som sagt, dom kommer helt klart imorgon 🙂 don´t worry. Hur som helst tänkte jag göra iordning lite o´boy och mackor och så nu innan jag drar igång med någon mysig film att somna till.

Vi hörs imorgon hörni, godnatt nu

0

3 Comments

  1. sv: okey, tack! Otroligt snygg. 🙂

    0
  2. I really enjoy studying on this internet site , it holds great posts . ”Literature is the orchestration of platitudes.” by Thornton.

    0
  3. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

    0

Comments are closed for this article!