STÃ… PÃ… TÃ…


DAGENS ERKÄNNANDE…

Jag står nästan alltid på tå när jag är med på bild. Kanske kan det bero på att jag tycker jag är förkort? eller kanske kan det bero på att jag gillar att gå i klackskor? ja, jag tror det är en blandning utav dessa två förslag. Eftersom my madre var exakt lika dan, och är fortfarande, så har jag nog fått dragen från henne.

Ett exempel, kolla bara här

Dock bara en utav alla bilder.

0

2 Comments

  1. Its good as your other articles : D, thankyou for putting up. ”The rewards for those who persevere far exceed the pain that must precede the victory.” by Ted W. Engstrom.

    0
  2. Hiya very nice blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m satisfied to seek out so many useful information right here in the post, we need work out extra techniques on this regard, thank you for sharing.

    0

Comments are closed for this article!