TIPS

okej, jag måste bara tipsa om mina favorit krämer som kommer från Body Shop. Det är alltså body butter, som man kan använda över hela kroppen. Det är perfekt att använda tex efter att man rakat benen osv. Man blir så sjukt len! Krämerna har super många goda dofter, som luktar underbart gott! själv har jag testat hallon, cocos, jordgubb och mandarin.

Rekommendation på högsta nivå mina vänner

0

5 Comments

 1. bra tips 🙂 hur mycket kostar den?

  0
 2. var kan man köpa den ??

  0
 3. I conceive you have observed some very interesting points , regards for the post.

  0
 4. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

  0
 5. Good day very cool website!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your website and take the feeds also…I’m glad to seek out numerous helpful information right here in the post, we’d like develop extra techniques on this regard, thank you for sharing.

  0

Comments are closed for this article!