DAGENS FRÃ…GA


DAGENS FRÅGA…

Berätta lite om din pojkvän? hur gammal han är och vad ni brukar göra osv (:


Svar: Okej, min pojkvän heter Axel och är 14 år. Han bor i Falun med sin familj. Vi träffas nästan varje dag, och när vi är med varandra brukar vi kolla på film, käka godis, ligga och mysa, prata, laga mat, shoppa, gå på bio… Ja lite allt möjligt. Sådant som hör kärlekspar till helt enkelt, haha. Nej men, jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Jag älskar honom, och han är bara bara min lilla gubbe! så är det, och så blir det. Hoppas du fick någorlunda svar på din fråga 🙂

0

4 Comments

 1. hur länge har ni varit tillsammans? 😀

  0
 2. I really like your writing style, excellent information, regards for posting :D. ”If a cluttered desk is the sign of a cluttered mind, what is the significance of a clean desk” by Laurence J. Peter.

  0
 3. I conceive you have remarked some very interesting points , thanks for the post.

  0
 4. I was reading some of your content on this website and I believe this internet site is rattling instructive! Retain putting up.

  0

Comments are closed for this article!