SCHAMPOO&BALSAM

Ni ville veta vad jag använde för "hårprodukter", och jag använder inte hårprodukter överhuvudtaget. Bara schampoo och balsam när jag tvättar håret och ibland en hårinpackning.
Det sliter sjukt mycket på håret när man använder saker som torrschampoo, volympulver, hårspray osv. Givetvis kan man använda det ibland… men absolut inte varje dag. Då har man snart inget hår kvar på huvudet! så det är ett tips från mig.

Jag använder alltså oftast det här balsamet och schampoot, och jag tycker det funkar super bra!

0

4 Comments

 1. de är ju så synd att allt ska slita på håret :/

  0
 2. Jag har tunt hår, sen efter jag duschat så dela de in sig i en lock och är risigt.
  Tips på hur man kan få de i bättre form efterman duschat? kan det vara schampot som gör det?

  0
 3. I like this post, enjoyed this one thanks for putting up.

  0
 4. Hi, Neat post. There’s an issue along with your website in web explorer, might check this… IE still is the marketplace leader and a good section of other folks will leave out your fantastic writing because of this problem.

  0

Comments are closed for this article!