GODMORGON

bloggen, jag är hemma idag också. Åker till skolan en snabbis efter lunch och gör provet, sen drar jag hem igen. Jag mår inte så bra, känner att jag behöver vara hemma och bli riktigt frisk! så jag får helt enkelt se om jag kan gå till skolan imorgon när vi har "tema dag balen", det hoppas jag verkligen jag kan…. Nu väntar mitt Te på köksbordet, vi hörs sen med Dagens osv.

0

3 Comments

  1. Very interesting topic , thanks for posting . ”What passes for optimism is most often the effect of an intellectual error.” by Raymond Claud Ferdinan Aron.

    0
  2. Some genuinely fantastic info , Glad I observed this. ”Childhood is that wonderful time when all you need to do to lose weight is take a bath.” by Joe Moore.

    0
  3. Utterly composed articles, Really enjoyed reading through.

    0

Comments are closed for this article!