HOME

hej igen, nu är jag hemma. Träningen gick helt ok, kändes lite drygt att lära in en hel dans på 1,5 timmes lektion som vi bla ska uppträda med på lördag och söndag. Men det gick bra ändå, får försöka komma ihåg den nu bara, men det ska nog gå alla tiders!

Jag är hur svettig som helst, ur äcklig känner jag mig 🙂 haha. Just därför tänkte jag hoppa in i duschen, får se om jag kanske plattar håret för första gången på ett bra tag. Det sliter så sjukt mycket, så jag har försökt att lugna ner mig lite med plattandet…. och dessutom tycker jag att det är snyggare med mina egna självfall, så det gör mig inte så mycket. Lite kul med förändringar ibland bara! älskar ju att hålla på och fixa och trixa med håret… så varför inte liksom.

vi hörs kanske senare, annars så säger jag nattinatti nu!

0

3 Comments

  1. känner du alla dina vänner på facebook?

    0
  2. Hi there very cool web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to find so many useful information here within the submit, we want develop extra strategies in this regard, thank you for sharing.

    0

Comments are closed for this article!