ONSDAG/

hej hörni! onsdag idag, och jag kom nyss hem från träningen. Innan den var jag på stan med axelpaxel och sedan åkte vi hem och gosade. Och nu sitter jag här! Dagen har varit rätt slapp eftersom det har varit innebandy tunering precis hela dagen, riktigt skönt faktiskt. Känns som om jag inte har så  mycket mer att säga idag, allting rullar på som det ska helt enkelt…. och jag mår toppen. Nu tänkte jag bombadera den stora godispåsen pappa just kom hem med! åh han är allt bra han. Precis vad jag var sugen på! seeeeedan blir det chillidill framför tvn.

vi hörs

0

3 Comments

  1. fin blogg!

    0
  2. F*ckin’ remarkable things here. I’m very happy to peer your article. Thank you so much and i am having a look ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

    0
  3. Perfectly composed content material, Really enjoyed reading through.

    0

Comments are closed for this article!