PLUGGPÅHÖGSTANIVÅ/UTTRÅKAD

Okej, nu är jag nog förmodligen den mest uttråkande kvinna i hela världen. Jag döööööör, det här är så tråkigt! Prisberäkna matvaror i tsk, msk, dl mått! Nej, nu ska jag bli klar med det här så jag hinner kolla på tvn klockan 22:00, paradise hotel.
¨
sliten tjej. 
Flädersaft och prisberäknaren, det har varit vi nu i ca 2 timmar, och kommer nog bli några till är jag rädd för.

0

4 Comments

  1. haha gud vilken härlig bild!:)

    0
  2. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

    0
  3. Its superb as your other posts : D, thankyou for putting up. ”Too much sensibility creates unhappiness too much insensibility leads to crime.” by Charles Maurice de Talleyrand.

    0

Comments are closed for this article!