MOLLYSHISSOCHDISS

Rid inspirerade kläder
Något jag har fastnat för på senaste tiden! Tänk er lårhöga stövlar, en cool marc O´polo piké och ett par fräsiga tights med starka sömmar lite överallt. MmmmM snyggt

Nya mobiler
Det skönaste som finns måste nästan vara den dagen man får en ny mobil… när man bara kan slänga den andra i toaletten. Skön känsla enligt mig! Och jag skulle väldigt gärna vilja ha en ny mobil nu, nu nu nu. Min nuvarande mobil ser ut som en uteliggare, med 1000 repor, plus att skärmen är paj.. ibland hatar jag touch telefoner.

Solarium/brunutansol
Man känner sig fräsch för någon dag, vem tackar nej till brännan man fått när man kommit tillbaks till skolan från sommarlovet? inte jag iallafall.

Uttjatade låtar
Något som är så sjukt irriterande när man lyssnar på radio, som tex Rix fm, Mix megapol osv. Dom spelar samma låtar flera år irad, dom jublar och skriker om det kommer ut nya låtar och tjatar ut dem några år framöver. Nej tacka vet jag Radio 107,5

Vintern
Snö, slask, blött, och is. Vintern och snön får gärna existera under julafton, inte en dag efter.
Jag vill ha sommar, sol, varma nätter och solbrända ben 🙂

0

2 Comments

  1. skön brud du är 😉

    0
  2. Some genuinely nice and useful information on this site, likewise I believe the layout contains wonderful features.

    0

Comments are closed for this article!