godmorgon sömntutor

jag vaknade nyss upp av ett mycket hotande sms från linnea, "ella har 38 graders feber, det här kommer inte gå……….(ikväll)! jag fick givetvis panik och satt och skrev ner ett långt sms bara hur hon skulle bära sig åt för att få febern att gå ner "vitlöksmacka, varmt bad, ipren, sömn, osv osv" och hörni vet ni vad, jag tror kurerna fungerade, nu fick jag återigen ett sms från my dear Linnea och i följande sms stog det " ella har bar 37,7 :D:D den går neråt hela tiden, det kommer gå (ikväll)." jag säger bara att jag är rätt glad såhär i efterhand att jag aldrig tog vaccinet mot svinis. Tack gud!
bussen till staden går halv tre, räkna med lite bloggning tills dess…… frukosten väntar, be right back sweets

söt tjej med te kopp, ser likblek ut i ansiktet……………

haha alltid lika roligt med frukost/morgon/fuliansiktet/äcklig/tjej posandet, wiie

0

1 Comment

  1. vacker utan spackel 🙂

    0

Comments are closed for this article!