Förmodligen det största problemet med lilla mig

Den här veckan skulle jag behöva massor av saker… allt mellan himmel och jord! Och min fråga är… Varför i hela friden ska allting vara så fruktansvärt dyrt hela tiden, överallt, jämt och ständigt. Och mina pengar bara flyger iväg, vart tar dom vägen egentligen?.. Tror ärligt talat att 50% av mina pengar går till mat, haha. Ni vet väl själva hur det är när man åker in till stan en sväng efter skolan… stannar där och går runt och kikar runt lite, man blir ju hungrig, helt klart. Och vem tackar då nej till antingen en liten fika på Waynes eller en tur till mccdonalds eller kina eller american take away, eller vart som helst. Jag tackar iallafall inte nej! Och efter några turer in till stan så försvinner pengarna väldigt lätt och fort, det är väldigt farligt det där 😉 haha. 

Min önskelista denna vecka är…
* Klänning
* smink (brunpuder, läppglans)
* baslinnen, svarta & vita
* betala L.W biljetten 

Allt detta är nästan ett måste, nu gäller det bara att tänka ekonomiskt här! Från och med nu, blir det inga fler onödiga bullar, kakor, festisar eller dylikt från caféet i våran skola denna vecka. Deal?… med mig själv.

DET HÄR FIXAR JAG! ett positivt intryck som brukar fungera på lärare. Och tror även det fungerar sådana här tillfällen………


mat mums <3

0

3 Comments

  1. You have mentioned very interesting details ! ps decent site. ”The empires of the future are the empires of the mind.” by Sir Winston Leonard Spenser Churchill.

    0
  2. I went over this site and I conceive you have a lot of fantastic information, bookmarked (:.

    0
  3. As soon as I found this web site I went on reddit to share some of the love with them.

    0

Comments are closed for this article!