hemma igen / bilder

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen, jag saknar redan stockholm och amanda! Det är helt sjukt hur mycket jag trivs där… känner mig som hemma direkt. Veckan var iallafall helt underbar och jag längtar inte tillbaks till skolan som börjar igen på måndag! får bara en enorm ångest bara jag tänker på det. 
Hur som helst, så kommer axel snart hit och nattar, jag saknar honom såååå mycket nu 🙂 så det blir kanoners. Tänkte först sticka ut med kompisarna, men jag behöver vara hemma nu.. allt känns inte okej! och behöver därför min pojkvän vid min sida… så ikväll blir det alltså skärgårdsdoktorn, godiis och myspys. Känns inte helt fel faktiskt!

Jag tänkte iallafall bjuda på lite random bilder från sthlm, hur tråkiga som helst.. men vafan. Här kommer dom 🙂

0

5 Comments

 1. saknar dig me bjoern

  0
 2. söta bilder! 🙂

  0
 3. hejsan, jag undrar vart du köpt din svarta skinnjacka?

  0
 4. I consider something genuinely interesting about your weblog so I bookmarked .

  0
 5. I like this website very much, Its a very nice office to read and receive info . ”You have to lead people gently toward what they already know is right.” by Philip.

  0

Comments are closed for this article!