s-tuna

hejsanhejsan! nu sitter jag i sollentuna hos rickard och chillar med Amanda, vi får se vad som händer i kväll om vi drar ut eller bara blir hemma! det visar sig helst enkelt. Ja, idag var det ju somsagt sista Prao-dagen… det kändes sjuuukt tråkigt betanke på att jag verkligen älskade att vara där, så roligt så. Fick även en liten avskeds-present också, så gulliga är dom. Jag fick iallafall ett par chanel örhängen och 400 kr presentkort 🙂 hihi.

Imorgon åker jag hem, med tåget mot falun! vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket mer än såhär innan jag åker hem. Men annars hörs vi imorgon när jag anlänt helt enkelt !
ha en underbar Fredag så hörs vi som sagt. Puss

0

3 Comments

  1. You could definitely see your skills in the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. At all times go after your heart. ”History is the version of past events that people have decided to agree upon.” by Napoleon.

    0
  2. Some genuinely choice articles on this site, saved to fav.

    0
  3. Some truly select content on this internet site , bookmarked .

    0

Comments are closed for this article!