manda

Tjaaaaaa! har otroligt tråkigt, så tänkte gästblogg lite på kusins blogg.

Idag så har Jag vart i skolan. Sedan åkte jag och min mamma in till stan för att möta moster,tobbe,jonas,robin och Mollsan! för vi skulle käka på världens underbaraste resturang Mongolia. Fyfan vad underbart säger jag bara! otrolig mat! men inte så roliga kineser som jobbar där. Dom är skit otrevliga! Men då känner man sig inte tvingad till att ge dom dricks. menmen!   Imorgon åker Tobbe och moster hem, Men Molly stannar kvar hos mig till.. Lördag? fan vad kul! vi sover nog hos min pappa i Lodarsollentuna. SKÖNT! men vi vet inte vad vi ska hitta på. Jag får höra runt med lite nära och kära och se vad dom ska hitta på, så det inte blir som förra sommaren när Molly var här i stokholm i typ 2 veckor och det händer INGENTING. Det ända vi gjorde var att hänga på Hötorgets bio och dega.. fyfan!

nae, nu ska jag måla nagellack på min ring så den inte färgar av sig.

.

 

 


världens bästa låt.

hejsvejs ng fejs

0

3 Comments

  1. Utterly pent written content, Really enjoyed looking at.

    0
  2. You have remarked very interesting points! ps decent internet site.

    0
  3. Real excellent information can be found on web site. ”Wealth may be an ancient thing, for it means power, it means leisure, it means liberty.” by James Russell Lowell.

    0

Comments are closed for this article!