klipp/första dagen

Hörni ikväll kommer det förmodligen ett video-klipp som jag och mina kära kusin har suttit och mixat ihop nu, både gamla och nya klipp… det kan bli lite roligt faktiskt 😉 så söta så.
Hursomhelst, så sitter iallafall amanda och pluggar hårt nu. Medans jag sitter här framför datorn och dunkar musik! Jag kände att jag var en aning kortfattad ang. min första Prao-dag på Judits idag, så jag tänkte kort berätta lite hur dagen varit.
Jag kom dit vid klockan tio, då jag fick fixa iordning lite i butiken dvs, hänga rätt kläder skrubba sko-hyllor osv. Därefter rullade dagen på. gick och lunchade med mamma-mu runt 1 tiden och så, sen fick jag sluta klockan 3. Så det var en toppen dag faktiskt! Och affären är verkligen sjukt cool, med massor av chanel, rodebjer, och fröken söt kläder, och hundra olika fler märken som jag inte orkar rabbla. Men somsagt, jag är hel nöjd 🙂 ser redan fram emot morgondagen. 

nu ska jag förhöra pandisen på läxan så hörs vi lite senare sötisar


bild: Grekland

0

5 Comments

 1. Detta är den nya falubloggen. Sprid det till alla dina vänner, alla du känner. Det här är stort.
  I stort sett alla i Falun ska skrivas om i denna blogg, så du vill följa den!
  Jag lovar att uppdatera ofta och vill gärna ha heta tips.
  (Dinstadfalun@hotmail.com)
  Tack på förhand.

  Kom ihåg: Rykten sprids snabbt
  / Chicago

  0
 2. åå va skönt de är där

  0
 3. I really like your writing style, wonderful information, thank you for posting :D. ”He wrapped himself in quotations- as a beggar would enfold himself in the purple of Emperors.” by Rudyard Kipling.

  0
 4. What i do not understood is in reality how you’re no longer really much more smartly-favored than you may be right now. You’re very intelligent. You understand therefore considerably relating to this topic, made me individually believe it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved unless it’s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always handle it up!

  0
 5. Enjoyed looking at this, very good stuff, regards . ”Hereafter, in a better world than this, I shall desire more love and knowledge of you.” by William Shakespeare.

  0

Comments are closed for this article!