Framme

Nu är vi framme, amanda sitter och fixar till mina naglar och jag sitter och bara chillar järnet. Känner mig lite nervös inför imorgon, har ju inte riktigt nämnt vart jag ska praoa, men jag ska iallafall vara på "Judit" på södermalm i stockholm, det är en vintage butik med bara märkeskläder, grymt ska det bli! hihi. Jag hör av mig imorgon, om hur första arbetsdagen gick. Nu ska vi försöka ladda upp några hel sköna videos på mig och amanda som mindre, haha. Så vi hörs väl senare, eller imorgon! 

ha en fortsatt bra söndagskväll mina vänner, puss

0

3 Comments

  1. you are actually a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful process on this topic!

    0
  2. Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

    0
  3. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

    0

Comments are closed for this article!