godmorgon lördag

hej sötnosar! jag vaknade för ett tag sen, med alicebrallis bredvid mig. Gårdagen gick bra, vi jobbade i ca 5 timmar, skapligt trötta i benen efter allt springande fram och tillbaks vill jag lova er, men nu ekar inte plånkan längre iallafall, det känns super skönt!
Snart åker jag med mamma och pappa in till stan, där jag ska möta upp älsklingen, som jag ska vara med hela dagen och bara gosa 🙂

Frågestunden fortsätter tills ikväll eller imorgon, så passa på och fråga på så mycket som möjligt nu, det är bara roligt! 

nu måste jag fortsätta fixa iordning mig lite här, så vi hörs senare. 
puss


sommarbrännan får gärna komma tillbaka nu!

0

8 Comments

 1. snygg bild 🙂

  0
 2. snygg bild!

  0
 3. Fin blogg!

  0
 4. Hej! Vi på scream apparel skulle vilja erbjuda dig två stycken designer t-shirtar. Skriv bara ett litet inlägg eller på annat sätt promota oss. Du får välja dom under design på våran hemsida! Mejla mig vilka du vill ha och vad du gjort för att främja oss så skickar vi dina t-shirtar direkt. Vi behöver naturligtvis ditt nam och adress. Tack på förhand! Oscar Bergström

  0
 5. jo jag tycker lina eliasson härmar dig med mycket t,e,x nu har hon lagt ut någon bild senn nu i sommras att hon vill ha tbx sin sommarbränna och det är inte bara det , det är så himmla mycket mer :S,,,..

  0
 6. I like this post, enjoyed this one thank you for posting. ”No man is wise enough by himself.” by Titus Maccius Plautus.

  0
 7. What i don’t realize is in truth how you’re no longer actually a lot more neatly-preferred than you might be right now. You are so intelligent. You know thus considerably relating to this subject, made me individually believe it from a lot of numerous angles. Its like men and women are not interested except it’s one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs nice. All the time take care of it up!

  0
 8. I have recently started a website, the information you offer on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

  0

Comments are closed for this article!