godkväll

hejsan hörni! har legat och sovit nu i ett par timmar, hur skönt som helst var det. Snart börjar allt bra på tvn, anledningen till varför söndagar kan vara bra, just pga det. Nu ropar mamma också, har lovat henne massage, och hon lovat mig 🙂 kokat te har pappa också gjort, gulligull.
Vi hörs senare mina vänner! fortsätt på att läsa, besökarna bara stiger och stiger, ni gör mig så glad! lovar en betydligt mycket intressantare blogg nu framöver än vad jag bjudit på nu på sistone.
här kommer  en riktigt  ful och sjuk videoblogg också, sedan igår innan jag åkte.
haha, var så sjukt stressad visste knappt vad jag snackade om, jag ber om ursäkt! ni vet ju att jag egentligen hatar videbloggar, eller som jag själv gjort rättaresagt. Anledningen till varför jag la upp just denhär var väl för att den verkligen blev som den blev, inge bra haha

0

2 Comments

  1. åh vart är koftan köpt ?

    0
  2. riktigt fin kofta, vart har du köpt den? 🙂

    0

Comments are closed for this article!