jagärglad

godmorgon sötnosar! idag är det lördag, och jag är på super humör… vaknade nyss upp med alice vid min sida. Vi hade en mys-kväll igår, med mycket snack som behövdes ta igens.
Snart åker jag in till stan, för att möta upp tjejerna, ikväll ska vi ha det mys hos ellanbellan, får vi vad vi hittar på för något! bildbomb kommer imorgon kan jag lova 🙂 hursomhelst, så älskar jag lördagar, mitt i helgen och alla är så glada, wiie. 
NU tänkte jag iallafall hoppa in i duschen en sväng, och sedan ta itu med mitt risiga hår! funderar på att platta det idag, dagen till ära!

ha en underbar lördag, så hörs vi.
pusssss

0

1 Comment

  1. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch! ”Bill Dickey is learning me his experience.” by Lawrence Peter Berra.

    0

Comments are closed for this article!