plugga

hejsan sötnosar! kom nyss hem, tänkte sätta mig och plugga hårt nu… antar att mamman min får hjälpa till litegrann.
Jag är inte på bra humör, fick någon jävla frånvaro-lapp idag.. där det står att jag varit frånvarande från idrotten 6/9 ggr…. och frånvarande från andra lektioner också, ja för det stämmer ju verkligen… idioter. Vår skola behöver seriös hjälp med det mesta! åh ursäkta blir bara så jävla förbannad. 
 
vi hörs senare

0

2 Comments

  1. I have read some just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you put to create one of these great informative web site.

    0
  2. What i don’t realize is in fact how you’re no longer really a lot more smartly-appreciated than you might be now. You are so intelligent. You realize thus significantly in the case of this topic, produced me in my view imagine it from numerous various angles. Its like women and men aren’t interested until it is something to do with Girl gaga! Your individual stuffs excellent. At all times take care of it up!

    0

Comments are closed for this article!